Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند وقتی است که یکی از سایت‌های مطرح فورش خدمات سفر علی الخصوص بلیط هواپیما تخفیف‌های به مردم ارائه می‌کند که مورد اعتراض آژانس‌های مسافرتی قرار گرفته است، در مطلب پیش رو علت انتقاد و همچنین پاسخ به این نقد مورد بررسی قرار گرفته است. ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۳ اجتماعی محیط زیست سفر نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، به باور کارشناسان، ظهور کسب‌وکارهای جدید در گردشگری اگرچه موجب بهبود برخی روندها شده اما بدون چالش نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنظیم روابط کسب‌وکارهای جدید با کسب‌وکارهای قدیمی‌تر در سال‌های اخیر چالش‌هایی را میان این دو گونه کسب و کارها ایجاد کرده است. با این همه بسیاری از فعالان گردشگری معتقدند اگر فضای رقابت میان کسب و کارها به دور از رانت و سالم باشد، چنین چالش‌هایی به زودی برطرف خواهد شد. در واقع نگرانی اصلی فعالان گردشگری، چه در کسب و کارهای قدیمی و چه در کسب و کارهای جدید، وجود رانت‌هایی است که روند طبیعی و معمول بازار را از بین خواهد برد. حالا شاید زمان آن باشد که همه فعالان واقعی در این حوزه، برای ایجاد فضای رقابتی عادلانه‌تر تلاش کنند.

زیباترین خیابان جهان در آتش پاریسی‌ها/چرا فرانسه در لکه زرد و قرمز سفر گردشگران قرار نمی‌گیردراز بانوی ناشناخته‌ای که بیش از دختر شاه ایران جیره سفر گرفته است/جیره سفر مردم 2500سال پیش چه بود؟عروسک‌هایی که هویت ایران شدند/جزئیات ثبت عروسک‌های بومی در میراث ملی ناملموس + تصاویر

در این رابطه رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی دفاتر مسافرتی ایران در نامه‌ای به مدیرعامل سایت فروش آنلاین بلیت «علی‌بابا»، نسبت به برخی تخفیف‌های ارائه‌شده که به اعتقاد وی خارج از عرف هستند، اعتراض کرده است. در این نامه که از سوی «علی‌بابا» در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته، آمده است: «طبق گزارش‌های واصله از سوی تعداد قابل‌توجهی از همکاران ما در سایت‌های مرتبط با آن شرکت از جمله علی‌بابا و زورق مبادرت به فروش بلیت با 5 تا 9 درصد تخفیف مستقیم به مسافر می‌کنند که خارج از ضابطه و عملا موجب ضرر و زیان و لطمه به فعالیت سایر دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی شده و مورد اعتراض انجمن و سایر همکاران است.»

در این نامه همچنین خطاب به مدیرعامل علی‌بابا تاکید شده است: «دستور فرمایید در اسرع وقت نسبت به توقف روش اتخاذ شده در زمینه فروش بلیت با تخفیف‌های مذکور اقدام کنند. بدیهی است در صورت عدم اقدام به منظور حفظ حقوق تعداد بسیاری از همکاران، لاجرم نسبت به شکایت از مراجع قانونی اقدام خواهد شد.» حرمت‌الله رفیعی درباره این نامه به «دنیای‌اقتصاد» گفت: «این نامه به‌صورت صنفی و نه رسانه‌ای در اختیار این شرکت قرار گرفت. پیش از آن نیز در یک جلسه از مدیرعامل این شرکت خواسته شده‌بود به این موضوع رسیدگی کنند اما پاسخی از طرف شرکت نداشتیم.»  به اعتقاد وی، اقدام علی‌بابا در این‌گونه تخفیف‌ها، دامپینگ است و دفاتر مسافرتی را دچار مشکلات جدی کرده.

پاسخ «علی‌بابا»

اما مدیرعامل شرکت علی بابا در پاسخ به نامه انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران به «دنیای‌اقتصاد» گفته است: «این مجموعه بلیت را ارزان‌تر از آژانس‌ها نمی‌فروشد. علی بابا با به‌کار‌گیری فناوری‌های نوین توانسته بهره‌وری و اثربخشی بیشتر ایجاد کند و به دلیل حجم فروش بیشتر، سود بیشتری کسب می‌کند.» نیما قاضی ادامه داد: «ما برای جلب نظر مشتریان از کمیسیون فروش خود به آنها تخفیف می‌دهیم. براین اساس هیچ دامپینگی وجود ندارد که کسی بتواند اعتراض کند.» وی درباره نحوه نرخ‌گذاری بلیت هواپیما نیز تصریح کرد: «قیمت‌گذاری روی بلیت هواپیما در اختیار شرکت‌های هواپیمایی است و این شرکت‌ها نرخ بلیت (Fare) را تعیین می‌کنند؛ اما سود فروش بلیت متعلق به عامل فروش است و عامل فروش، چه آنلاین و چه حضوری، مجاز است از میزان سود خود به مشتری تخفیف دهد.

 بر همین اساس، همان‌طور که آژانس‌های مسافرتی حضوری، هنگام فروش بلیت هواپیما برای مشتری تخفیف‌هایی لحاظ می‌کنند، وب‌سایت علی بابا نیز با هدف حمایت از مشتریان خود با توجه به اوضاع نابسامان اقتصادی، از بخشی از سود خود به نفع مشتری می‌گذرد و این تخفیف را روی قیمت تمامی بلیت‌های وب‌سایت خود برای تمامی مشتریان اعمال می‌کند.» قاضی با تاکید بر اینکه وب‌سایت علی بابا، تخفیفی بیش از کمیسیونی که متعلق به خودش هست ارائه نمی‌کند، خاطرنشان کرد: «خدمت‌رسانی با کیفیت و در عین حال ارائه قیمت ارز ان و مناسب به مردم جرم نیست و سایت علی بابا از سود خود به منظور حمایت اقتصادی از مشتریان می‌گذرد و بلیط هواپیما را با قیمت ارز ان و مناسب به فروش می‌رساند.» وی در پایان یادآور شد: «علی‌بابا کار خلافی انجام نمی‌دهد و در چارچوب قانون فعالیت می‌کنند و در صورتی که قانونی برای این حوزه وضع شود، این قانون باید برای همه یکسان باشد.»

ایرانگرد 4 ساخته می‌شود / طبیعت زیبای 15 استان ایران به خانه مردم می‌آید + جزئیاتیوان در معاملات گردشگری ایران جایگزین دلار و یورو می‌شود؟اکسیژن جهان در خاک ایران/موزه زنده دنیا با درختان درمانگر و حیوانات منحصربه‌فرد + تصاویرخوراک محلی، موسیقی بومی و پوشش اصیل؛ جلوه های قوم ایرانی در سرزمین ایران کوچک

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,23,1416/CT12 واژه های کاربردی مرتبط گردشگری سازمان میراث فرهنگی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری سازمان میراث فرهنگی گردشگری سازمان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۰۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا پایان روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ اعلام شد.

نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۵ هزار و ۳۱۷ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۱ میلیارد و ۲۳۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۸۴۱ مخاطب توانست به فروشی معادل ۱۱۵ میلیون و ۹۷۴ هزار تومان برسد.

نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۵۲ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۸۳ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۲۱ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۸۰۵ مخاطب، فروشی معادل ۲۷۳ میلیون و ۵۸۱ هزار تومان داشته است.

نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۶۴۲ مخاطب به فروشی معادل ۱۹۱ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است،‌ با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۶۶۴ مخاطب به فروشی معادل ۶۸ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان روی صحنه رفته است، با ۱۷ اجرا، ۴۶۷ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۴۴ میلیون و ۴ هزار تومان دست پیدا کرده است.

نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا میزبان ۲۲۲ مخاطب بوده و به فروش ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳به صحنه رفته است؛ نهمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۴۳۱ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم‌بها، مهمان و تخفیف‌دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، مبلغ ۷ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان فروخته است.

همچنین نمایش «جادوی شهرزاد» به کارگردانی احمد دهقان نیز که اجرای خود را از ۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ آغاز کرده است با ۴ اجرا توانسته است ۲۰۴ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، مبلغ ۷ میلیون و ۲۱۶ هزار تومان فروش داشته است.

در تالار هنر، نمایش«انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالنی با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۱ هزار و ۱۰۰ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۱ میلیون و ۱۸۱ هزار تومان دست پیدا کند.

همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ ۱۴۰۳ در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است، با ۲۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۱ هزار و ۱۳۲ تماشاگر را جلب کند و فروش ۷۸ میلیون و ۴۶۸ هزار تومانی داشته باشد.

نمایشنامه‌ «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷، ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت‌ در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری نمایشنامه‌خوانی شد، با ۳ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزار تومان، توانست ۶۷۵ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۵۵ میلیون و ۸۸ هزار تومانی برسد.

کد خبر 6097144 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • نیمی از بلیت‌های دیدار استقلال مقابل ذوب‌آهن فروش نرفت!
  • آبی های چشم انتظار و خبر تلخ از صندلی های ورزشگاه آزادی !
  • نصف بلیت‌های بازی استقلال فروش نرفته است
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • بلیت نساجی - پرسپولیس نایاب شد
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»